• 1-panorama1m.jpg
  • 1panorama.JPG
  • 2-panorama2m.jpg
  • foto-01.jpg
  • foto-02.jpg
  • foto-03.jpg
  • foto-04.jpg
  • foto-05.jpg
  • foto-06.jpg
  • foto-07.jpg
  • foto-08.jpg
  • foto-09.jpg
  • foto-10.jpg
  • foto-11.jpg
  • foto-12.jpg
  • panorama3.JPG

JACHT KLUB POLITECHNIKI WARSZAWSKIEJ

PORT WOLICA NAD RZEKĄ RZĄDZĄ

 

 

 

Nalewka z jarzębiny

1,8 kg jarzębiny oczyszczonej z szypułek i przemrożonej w zamrażalniku minimum  4-6 dni wrzucić do słoja 5l i zalać 3,5 l wódki 40%. Po 4 tygodniach zlać nastaw a pozostałe owoce zalać 1 l wodki 40%. Po 4 tygodniach zlać nastaw połączyć ze zlanym wcześniej i przecedzić. Dodać cukier 0,2 kg na 1l nalewki. (tj 0,85 kg na 4,2 l).

PŁYWAJ Z GŁOWĄ !!!

Pamiętaj, że łódki na brzegu czy przy pomoście są bezbronne wobec fali

Migawki

Pliki cookies